Persondatapolitik

Persondatapolitik

Formål

Formålet med vores persondatapolitik er at forklare, hvordan Hairback indsamler, bruger og beskytter personoplysninger. Hairback respekterer ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi tilstræber at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles.

Personlige oplysninger dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, f.eks. for- og efternavn, adresse, e-mailadresse eller andre oplysninger om kundens private bopæl eller arbejdsplads.

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, der er registreret om dig på Hairback er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvilke oplysninger indsamles?

Hairback har brug for visse persondata for at kunne levere bestillinger. Det drejer sig om navn, postadresse og e-mailadresse, som er nødvendige for at en bestilling kan udføres. Herudover kan en række andre ikke-obligatoriske oplysninger afgives for at forbedre hjemmesidens service.

Hvem videregives personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på Hairback videregives ikke til tredjemand, men benyttes kun til levering af varer og kommunikation mellem Hairback og kunden.

Hvordan indsamles personoplysningerne?

Personlige oplysninger indtastes i bestillingsformularen. Herudover benytter Hairback cookies, som du kan læse mere om i vores cookiepolitik.

Hvor længe gemmes personoplysningerne?

Personoplysninger gemmes på vores server i ca. 5 år af hensyn til support, regnskab osv.